Kennel paloi Tervakoskella - koira ja kissa jäivät liekkeihin PDF Tulosta
Kirjoittanut Ylläpitäjä   
11.08.2010 10:19

Ilta-Sanomat 10.8.2010

Kissa ja koira kuolivat tiistaina Tervakoskella Kanta-Hämeessä syttyneessä omakotitalon tulipalossa. Palo syttyi hieman klo 16 jälkeen.

Palo saatiin sammutettua melko nopeasti, eikä palo päässyt etenemään talon rakenteisiin. Talon sisätilat ja irtaimisto vahingoittuivat kuitenkin kuumuuden ja savun takia pahoin.

Palanut talo toimii Tervakoskella kennelinä.

Tulipalon havaitsi yksi talon asukkaista, joka sai vietyä osan eläimistä ulos rakennuksesta. Yksi koira ja kissa jäivät kuitenkin liekkeihin, eikä niitä pystytty pelastamaan.

- Talon sisätiloissa oli erittäin kuuma, mistä irtaimiston vauriot ja muut vahingot johtuvat, päivystävä palomestari Heikki Harri Kanta-Hämeen pelastuslaitokselta kertoi.

- Palon sammutus tehtiin usean yksikön voimin ja se onnistui hyvin. Rakennus säästyi vahingoilta, mutta talon irtaimisto koki suuriakin vahinkoja.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, mistä palo sai alkunsa.

- Tutkinta alkaa huomenna, ja lähdemme tutkimaan palon syttymissyytä sulkemalla pois eri vaihtoehtoja. Tuhopoltolta tämä ei kuitenkaan mielestäni vaikuta.

- Mahdollista on esimerkiksi se, että palo sai alkunsa salamaniskusta, mutta sähkölaitteistakin se on saattanut lähteä liikkeelle, päivystävä palomestari Heikki Harri sanoi tiistai-iltana.

Viimeksi päivitetty ( 11.08.2010 10:20 )
 
© 2018 Lopen Vapaaehtoinen Palokunta ry
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.